Français pour néerlandophones

Altijd al beter Frans willen leren?

Work your Way to France biedt u een 5-daagse cursus Frans. U krijgt les van een zeer ervaren docent in een prachtige ambiance in Frankrijk. De cursus is geschikt voor iedereen die graag beter Frans wil leren spreken.

Periode:
15 t/m 19 april 2019
28 oktober t/m 1 november 2019

U volgt 5 dagen lang een afwisselende en intensieve cursus Frans waarbij het spreken van het Frans centraal staat. Allerlei interessante, actuele onderwerpen komen aan bod. Ook is er ruim aandacht is voor de grammatica en het uitbreiden van uw woordenschat.

Ons opleidingscentrum is gevestigd in de sfeervolle Villa des Fleurs in het leuke stadje Saint-Honoré-les-Bains in de Bourgogne.
In de villa zijn vier 2-persoons appartementen met eigen keuken en badkamer beschikbaar, die u een comfortabel onderkomen bieden. De villa heeft een grote parktuin waar u heerlijk kunt genieten.

Lessen:
Tijdens het ochtendprogramma (9:00- 12:00 uur) volgt u groepslessen waar vooral de communicatie centraal staat.
Tijdens het middaggedeelte (14u00- 16u30) werkt u op eigen niveau aan zelfstudie opdrachten en kunt u met persoonlijke vragen bij de docent terecht. Ook worden er leuke, plaatselijke activiteiten georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke ‘Office de Tourisme’. U kunt dan uw Frans testen in de praktijk.
De avond deelt u zelf in, er zijn veel Franse boeken en films aanwezig. In de buurt zijn diverse restaurants.

Docent:
Maarten Stroes, docent Frans met zowel een Nederlandse als een Franse lesbevoegdheid heeft een zeer ruime ervaring met het geven van cursussen Frans aan volwassenen. Hij beschikt over een brede kennis betreffende de Franse taal, cultuur, geschiedenis en politiek. Hij schreef diverse lesmethodes Frans en is zeer actief geweest in het promoten van de Franse muziek in Nederland (Top 50). Hij maakt graag gebruik van Franse muziek tijdens zijn lessen. Maarten is een echte professional, die u een boeiende en leerzame week zal aanbieden.

Verblijf:
U verblijft in één van de comfortabele appartementen van onze villa*, met eigen keuken en badkamer. Zie voor foto’s op deze site onder ‘Logies en verblijf’.

Groepsgrootte: 4 tot 6 personen

Tarief:
5 lesdagen, inclusief studiemateriaal, 6 overnachtingen in een eigen appartement, lunches, koffie, thee, drankjes: 850 €

Aankomst en vertrek:
U bent welkom in de Villa op zondagmiddag vanaf 16:00 uur. Het vertrek is op zaterdag voor 11:00 uur.

Wilt u zich opgeven of heeft u een vraag? Mail ons via info@workyourwaytofrance.com

* Overnachten in het opleidingcentrum ‘Villa des Fleurs’: de eerste vier aanmelders verblijven in de 4 appartementen met eigen keuken en douche en toegang tot de parktuin. De twee laatste aanmelders verblijven in een mooi appartement in de buurt met toegang tot de gezamenlijke ruimtes van de Villa (keuken, TV-kamer en Franse boeken).